Δελτίο τύπου 1o Grand Prix by ΣΟ Περιστερίου

Αυλαία για τη σεζόν με την πολύ επιτυχημένη διεξαγωγή του 1ου Grand Prix στο σύλλογο μας,τη Κυριακή 9 Ιουνίου. Είχαμε την χαρά να παρευρεθούν αρκετά ισχυροί παίκτες όπως ο Αλεξάκης Δημήτριος IM ,Ο Κράλλης Χρήστος FM,Ο Μιχελάκος Παναγιώτης FM,Ο Πούπαλος Νικόλαος FM,οι οποίοι μας χάρισαν μοναδικές παρτίδες.
Στο τουρνουά ωστόσο συμμετείχαν και πολλοί ταλαντούχοι ανερχόμενοι παίκτες.Στο Grand Prix αρχικά διεξήχθη ένα τουρνουά Rapid με χρόνο 8+3, 6 και στη συνέχεια ακολούθησε το Blitz με χρόνο 3+2.αμφότερα 6 γύρων.Στη διεκδίση των νικητών δεν ήταν σίγουρο το αποτέλεσμα καθώς είχαμε 40 δυνατές συμμετοχές.Εν τέλει στην 1η θέση επικράτησε ο Αλεξάκης Δημήτριος με 11/12 , την 2η θέση κατέκτησε επάξια ο Βάσσης Μιχάλης με 9,5/12 και την 3η θέση κατέκτησε ο Κατσάνης Βασίλειος. Επιπλέον στην 1η θέση για τη κατηγόρια κάτω των 16 επικράτησε ο Οικονομόπουλος Φίλιππος λόγω της άρσης των κριτηρίων ισοβαθμίας καθώς ισοβάθμισε με τον Κασσιο Δημήτριο.Τέλος, στην κατηγορία κάτω των 12 επικράτησε Ο Πολυχρονοπουλός Φίλιππος με 3,5/12.Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ: https://chess-results.com/tnr949766.aspx?lan=1και εδω:https://chess-results.com/tnr949783.aspx?lan=1
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που στήριξαν το πρώτο τουρνουά Grand Prix του συλλόγου μας και είμαστε σίγουροι ότι θα τους ξανασυναντήσουμε σε αντίστοιχες διοργανώσεις.
Ευχόμαστε σε όλους ένα ωραίο και απολαυστικό καλοκαίρι, μέχρι να ξανασυναντηθούμε τον Σεπτέμβρη για να ξεκινήσουμε άλλη μια ακόμη πιο παραγωγική και δημιουργική σκακιστική σεζόν.
Καλέστε!