ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΣΝΑ

Στο Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2022, ο σύλλογος μας θα συμμετέχει με μία ομάδα στην κατηγορία παίδων(κάτω των 14), και μία στην γενική κατηγορία.

Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Β' Εθνικής Αττικής 2022, που έλειξε την Κυριακή 17 Απριλίου του 2022, κατακτήσαμε την 4η θέση από 10 ομάδες με 5 νίκες και 4 ήττες στους 9 γύρους. Με αυτό το αποτ΄έλεσμα ο σύλλογος μας παραμένει για άλλη μια χρονιά στη Β εθνική κατηγορία.
Πιο αναλυτικά:
1ος γύρος: ΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-4
2ος γύρος: ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΣΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 5.5-4.5
3ος γύρος: ΑΟ ΔΕΞ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4-6
4ος γύρος: ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΣΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 4-6
5ος γύρος: ΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6.5-3.5
6ος γύρος: ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΣΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑΣ 5.5-4.5
7ος γύρος: ΣΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4-6
8ος γύρος: ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 5.5-4.5
9ος γύρος: ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΣΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 6.5-3.5

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 θα ανοίξει αυλαία για το  διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής, στο οποίο για άλλη μια χρονιά θα συμμετέχει και η ομάδα μας, με πολλές αξιώσεις για μια θέση στην τριάδα!  Για να δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 ολοκληρώθηκε το Ομαδικό Κύπελλο Ατττικής "Σπύρος Μπίκος" στο οποίο συμμετείχαμε με μία ομάδα,η οποία με 6 βαθμούς κατέκτησε την 14η θέση σε σύνολο 41 ομάδων,3 νίκες και 2 ήττες στους 5 γύρους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα :
1ος γύρος: ΣΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2.5-3
2ος γύρος: ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΜΦΚΣ ΦΟΙΒΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 4.5-1.5
3ος γύρος: ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1.5-4.5
4ος γύρος: ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΜΕΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ 1.5-4.5
5ος γύρος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4-1.5

Την Κυριακή 17η Οκτωβρίου 2020,στα πλαίσια του προγράμματος των εξ αναβολής ματς και της τελευταίας αγωνιστικής (9ος)γύρος του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Κατηγορίας, η ομάδα μας ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Σ.Ο.Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ με σκόρ  8,5-1,5,σε έναν  αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα καθόσον η ομάδα μας είχε διασφαλίσει τη παραμονή της από τον προηγούμενο γύρο στη Β΄ Εθνική, βάζοντας τέρμα στην αγωνία που προκάλεσαν στραβοπατήματα και ατυχείς εμφανίσεις  στους προηγούμενους γύρους.

Την Κυριακή  31 Μαρτίου ξεκίνησαν  τα ομαδικά πρωταθλήματα της ΕΣΣΝΑ.
Ο σύλλογος μας συμμετέχει σε αυτά ως ακολούθως:
Στο  ομαδικό  κύπελλο παίδων κ-14 με δύο ομάδες
Στο ομαδική κύπελλο παμπαίδων κ-10 με δύο ομάδες,
Στο ομαδικό πρωτάθλημα  παίδων κ-8 με μια ομάδα
Στο  ομαδικό πρωτάθλημα γυναικών και  στο ομαδικό κύπελλο Αττικής. Το link των αποτελεσμάτων ΕΔΩ

Στα μέχρι τώρα αποτελέσματα,
για τον 1ο γύρο στην κατηγορία κάτω των 14 ετών:
ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΣΟΠ Α΄2,5-1,5
ΑΟ 3 ΑΣΤΕΡΕΣ-ΣΟΠ Β΄3-1
Κατηγορία κάτω των 10 ετών:
ΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΣΟΠ Α΄2-2
ΣΟΠ Β΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ
Κατηγορία κάτων των 8 ετών
ΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΥΡΓΟΣ-ΣΟΠ 1-1,5

Για τον 2ο Γύρο:
ΣΟΠ Α (Κ-14)-ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ:3-1
ΣΟΠ Β΄-ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ 4-0 α.α
ΣΟΠ Α΄(Κ-10) ΣΟΠ- ΕΠΑΣ ΠΕΥΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 2-2
ΑΠ ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ -ΣΟΠ Β΄:0,5-3
ΣΟΠ (Κ-8)- ΣΟΠ-ΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ :2-1

Για τον 3ο γύρο
ΣΟ ΑΙΓΑΛΕΩ Β΄-ΣΟΠ Α (Κ-14) :1,5-2,5
ΣΟΠ Β΄-ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: 0,5-3,5
ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΣΟΠ Α΄(Κ-10): 4-0
ΣΟΠ Β΄-ΑΟ 3 ΑΣΤΕΡΕΣ: 1-3
ΣΟΝΦ-ΣΟΠ (Κ-8): 1-2

ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΏΝ :
Για τον 1ο γύρο ΣΟΠ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: 1,5-2,5
2ος γύρος ΕΠΑΣ ΠΕΥΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ- ΣΟΠ: 0-3
3ος γύρος ΣΟΠ- ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: 1-2

Για το ομαδικό κύπελλο Αττικής, η ομάδα μας στην φάση των 32 απέκλεισε τον ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ με σκορ 4-0 περνώντας στην φάση των 16 αποκλείστηκε όμως και αποχώρησε από την ισχυρή ομάδα του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ με σκόρ 2,5-1,5.

Οι αγώνες θα σταματήσουν προσωρινά εν όψει εορτών του Αγ.Πάσχα των μαθητικών και νεανικών πρωταθλημάτων, και θα συνεχιστούν με την διεξαγωγή του 4ου γύρου στις 12 Μαΐου 2019.

Έφτασε στο τέλος της και η φετινή αγωνιστική σεζόν με την ολοκλήρωση των διασυλλογικών νεανικών κυπέλλων και του πρωταθλήματος γυναικών Αττικής.
Στις 12 Μαΐου ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας με την ομάδα των JUNIOR Κ-8  να κάνει την διαφορά.
Τα παιδιά μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια,η αγωνιστική τους συμπεριφορά ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Έδωσαν το αγωνιστικό τους στίγμα  ισοβαθμώντας στην 2η θέση της κατάταξης με 8 βαθμούς 
κατακτώντας τελικά την 3η θέση λόγω των σκακιστικών κριτηρίων.

Συνολικά στο Πρωτάθλημα  παμπαίδων συμμετείχαν  (25) ομάδες.

Τα παιδιά που αγωνίστηκαν (3μελης ομάδα):
1. Λατίφης Παναγιώτης: 4/5 ο Αρχηγός!
2.Κοκκαλης Γιώργος:  5/5 αήττητος, πρωτοεμφανιζόμενος και πολλά υποσχόμενος να  αγωνίζεται  με πυρετό στον 5ο και πιο καθοριστικό γύρο!
3.Ευσταθίου Δημήτρης: 0/1       
4.Λατιφη Διονυσία: 1/2, το νηπιάκι της ομάδας με καθοριστική νίκη στο τελευταίο γύρο.
5.Παράσχης Γρηγόριος Παναγιώτης 0/1               

Δυστυχώς τρεις από τους  τέσσερεις (4) αθλητές μας τη νέα χρονιά αλλάζουν κατηγορία, ανεβαίνουν στην Κ-10. Ελπίζουμε να έχουν αντίστοιχες επιτυχίες στη νέα κατηγορία που θα συμμετάσχουν. Επίσης ευχόμαστε στους συνεχιστές τους στην Κ-8 να έχουν το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα. Έτσι θα έρθουν παρόμοια αποτελέσματα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ!

Στo κύπελλο παμπαίδων κατεβάσαμε δύο ομάδες, με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Βασιλείου Συμεών, Ζενέτου Εβίνα, Κυριακίδη Εμμανουέλα,Τάτσης Θωμάς.
Η ομάδα μας με 4β τερμάτισε στην 25 θέση επί 34 συμμετοχών .
Με την  δεύτερη ομάδα αγωνίστηκαν οι πρωτοεμφανιζόμενοι : Μαρούλης Μιχάλης, Αλεξοπούλου Έλενα Παράσχη φωτεινή , Νικολίτσας Γεώργιος , Μαρίνου Έλενα.
Αγωνίστηκαν αξιοπρεπώς και με αρκετές απουσίες σημείωσαν μια νίκη.     

Στο Κύπελλο Παίδων έως 14 ετών, αγωνιστήκαμε με  δύο ομάδες.
Με την  πρώτη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Οικονομίδης  Σπυρίδων. Δαφερέρας Αντώνιος, Λυράκης  Γεώργιος, Λυράκης  Μανώλης και μόλις στον τελευταίο γύρο οι Παπαροδόπουλος Παναγιώτης , Παπαροδόπουλος Γιώργος με την απουσία τους να είναι αρκετά αισθητή.
Πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση,με 6β κατέλαβαν  την  21η θέση επί 72 συμμετοχών.

Με την δεύτερη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Σγάρδας Αντώνιος, Μάλαμας Χρυσόστομος, Λώλου Εμμανουέλα, Ξαφέλης Δημήτρης, Χότζα Μιχελάκης ,και Φωτεινάκης Νεκτάριος.
Πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση,με 6 βαθμούς κατέλαβαν την  20η  θέση επί 72 συμμετοχών.

Το Πρωτάθλημα Γυναικών έκλεισε με εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Φ.Ο Ελληνικού. Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι εξής σκακίστριες (3μελής ομάδα): Τσούμπα Αδαμαντία, Πεσσιρίδη Χριστιάνα, Παρασκευοπούλου Ζωή και Γιαννοπούλου  Σταυρούλα..

Στο σύνολο 30 παιδιά από 8 μέχρι 20 ετών έπαιξαν αγωνιστικό σκάκι, ασχολήθηκαν με το σκάκι ως αθλητικό αγώνισμα, όπως άλλωστε θα έπρεπε να είναι και η αποστολή κάθε σωματείου που σέβεται το σκοπό του.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριές μας, που έλαβαν μέρος σε αυτά τα παιχνίδια αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και εκπροσωπώντας τα “χρώματα” του Συλλόγου στην Αττική.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του δευτέρου εξαμήνου 2019 .
O Σ.Ο.Π συμμετείχε με μία ομάδα στο ομαδικό πρωτάθλημα  παίδων κορασίδων με μία ομάδα η οποία  σε πέντε αγωνιστικές έφερε δύο ισοπαλίες και τρεις  ήττες.


Συμμετέχουμε επίσης  στο Διασυλλογικού Κυπέλλου "ΣΠ. ΜΠΙΚΟΣ" 2019 επίσης  με μια ομάδα και  στα ομαδικά πρωταθλήματα παίδων Κ-16 και Κ-12 με μια και δύο ομάδες αντίστοιχα.

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου  στα πλαίσια του 1ου γύρου οι ομάδες μας ξεκίνησαν δυναμικά  με την ομάδα στο Σ.Μπίκος να επικρατεί  εντός έδρας της ισχυρής ομάδας του ΣΟ. Αμπελοκήπων με σκορ  5-2,5

Νίκη και στα Κ-16 εκτός έδρας επί της  Μεταμόρφωση Δεξαμενής  με σκορ 0-4

Ενώ στα  Κ-12 η πρώτη ομάδα μας νίκησε  εκτός έδρας την ομάδα του ΑΠΟ ΚΟΤΙΝΟΣ με σκορ 0-4 ενώ η δεύτερη  ομάδα έφερε  ισοπαλία εκτός έδρας  με την ομάδα του ΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ με σκορ 2-2.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου συνεχίζονται οι αγωνιστικές  υποχρεώσεις με την διεξαγωγή του  2ο γύρου.

Στις 15 Δεκεμβρίου  ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σ.Ο Περιστερίου για το 2019

Στο ομαδικό κύπελλο αττικής «Σπύρος Μπίκος» συμμετείχαμε  στον Α' Όμιλο με μια ομάδα,πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβε την τέταρτη θέση με 10β επι 40 συμμετοχών!.

Στο ομαδικό πρωτάθλημα παίδων κάτω των 16 συμμετείχαμε με μια ομάδα, πραγματοποιώντας πολύ καλή  εμφάνιση καταλαβε την 14η θέση με 7β επί 32 συμμετοχών.

Στο ομαδικό πρωτάθλημα παίδων κ-12  συμμετείχαμε με δύο ομάδες  πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Η πρώτη ομάδα μας με 8β να κατέλαβε την 15η θέση ενω η  δεύτερη με 7β την 22η  θέση επι 36 συμμετοχών .

Αναλυτικά αγωνιστικές και αποτελέσματα : http://chess-results.com/tnr484323.aspx?lan=1  

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος.

Ισοπαλία 5-5 για την ομάδα μας στον 9ο και τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος με τον ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ εκτός έδρας την Κυριακή 9 Απριλη 2023.
Σε έναν (αδιάφορο) βαθμολογικά αγώνα καθόσον ο Σ.Ο.Π είχε διασφαλίσει τη παραμονή του από τον προηγούμενο γύρο στη Β΄ Εθνική,βάζοντας τέρμα στην αγωνία που προκάλεσαν στραβοπατήματα και ατυχείς εμφανίσεις στους προηγούμενους γύρους.
Αναλυτικά αγωνιστικες και αποτελέσματα : 
https://chess-results.com/tnr719499.aspx?lan=1&art=0

Στο ομαδικό κύπελλο Αττικής Φιλίας και οι  δύο ομάδες μας  πραγματοποίησαν αξιοπρεπή εμφάνιση τερματίζοντας στην 24η και 26η θέση αντίστοιχα μεταξύ 55 αντιπάλων.Πολλά συγχαρητήρια σε όσες/όσους  συμμετείχαν.
Αναλυτικά αγωνιστικές και αποτελέσματα :
https://chess-results.com/tnr719503.aspx?lan=1&art=0&rd=7

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: