ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΣΝΑ

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το πρωτάθλημα της β’ εθνικής 2024. Η ομάδα μας μετά από περιπετειώδη αγώνα νίκησε την ομάδα του Σ.Ο Αιγάλεω με σκορ 7,5-2,5.

Αναλυτικότερα, τα αποτελέσματα του 1ου γύρου για τις ομάδες ήταν τα εξής:

·ΣΟ Περιστερίου - ΣΟ Αιγάλεω 7,5-2,5
·ΣΑ Νίκαιας-Ρέντης - ΑΣ Παπάγου 3,5-6,5
·ΑΣΟ Πετρούπολης Δίας - ΑΣ Ασπροπύργου 3,5 - 6,5
·ΣΟ Κορυδαλλού - ΕΕΣ Κορυδαλλού 6,5 - 3,5
·ΣΟ Πετραλώνων bye

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ανοίγει η  αυλαία για το διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής, στο οποίο συμμετέχει και η ομάδα μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!,με στόχο πάντα την παραμονή μας στην κατηγορία και γιατί όχι με μία θέση στην τριάδα.

Παράλληλα με τους αγώνες του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί και το ομαδικό κύπελλο Αττικής Φιλίας στο οποίο  θα συμμεθέξουμε με δύο ομάδες των έξι ατόμων.

Παρακαλούμε θερμά όλες/όλους, όπως προβούν στην ανανέωση/ενεργοποίηση του αθλητικού δελτίου τους, με την ετήσια πληρωμή των 10 ευρώ στην ΕΣΟ, προκειμένου καταστεί δυνατή η συμμετοχή στις εν λόγω διοργανώσεις!

Γιαι να δείτε τις προκηρύξεις  ΕΔΩ

καλή μας επιτυχία!

 
Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 5ο γύρος του Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων με την ομάδα του ΣΟ Κορυδαλλού με σκορ 3,5-2,5. Συγχρόνως, πραγματοποιήθηκε ο 2ος γύρος στην κατηγορία Κ8 όπου η ομάδα μας ηττήθηκε από την ομάδα των Μαχητών Α Χαϊδαρίου με σκορ 1-2. Μάλιστα την ίδια ημέρα ξεκίνησαν τα υπόλοιπα ομαδικά πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα :
•Στην κατηγορία Κ12 η ομάδα μας νίκησε την ομάδα του ΣΟ Άνω Λιοσίων Τριαντάφυλλος Σιαπέρας με σκορ 4-0
•Στην κατηγορία Κ16 η ομάδα μας ηττήθηκε από τον ΣΑΣ Κορωπίου με σκορ 4-0
•Στο ομαδικό πρωτάθλημα 《Λάζαρος Δρεπανιώτης》 η ομάδα μας νίκησε την ομάδας του ΕΠΑΣ Πεύκη Αριστοτέλης με σκορ 2-4 και
•Στο ομαδικό πρωτάθλημα 《Σπύρος Μπίκος》η ομάδα μας ηττήθηκε από τον ΑΟ Κηφισιάς με σκορ 4-2.
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που έλαβαν μέρος.
Καλή επιτυχία στις ομάδες μας για τους επόμενους γύρους!
 
 

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε ο 6ος γύρος του Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων με την ομάδα μας να έρχεται ισόπαλη 3-3 με την ομάδα του ΑΟ Ζήνων Γλυφάδας . Συγχρόνως, στα πρωταθλήματα κατηγορίας Κ12 και Κ8 οι μικροί αθλητές μας δεν τα κατάφεραν, ηττήθηκαν από τις ομάδες ΑΣΟΠ ΔΙΑΣ με σκορ 0,5-3,5 και ΣΟ Αιγάλεω με σκορ 2-1. Στην κατηγορία Κ-16 η ομάδα μας ηττήθηκε από την ισχυρή ομάδα του Ζήνων Γλυφάδας με σκορ 0-4. Στο ομαδικό πρωτάθλημα《Λάζαρος Δρεπανιώτης》 η ομάδα μας ηττήθηκε μετά από πολύωρο αγώνα από την ομάδα του ΑΣ Πέρα με σκορ 2,5-3,5. Στο ομαδικό πρωτάθλημα《Σπύρος Μπίκος》νίκη για την ομάδα μας επι του ΣΟΠετραλώνων Β'με σκορ 5-1.

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας για τους επόμενους γύρους!

 
 

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 6ος γύρος του Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων, η ομάδα μας ηττήθηκε από τον ΑΣΟΠ ΔΙΑΣ με σκορ 3,5-2,5 Στην κατηγορία Κ-12 οι μικροί αθλητές μας ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την ομάδα της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας στην έδρα μας.

Στο πρωτάθλημα κατηγορίας Κ-8 η ομάδα μας είχε bye. Στην κατηγορία Κ-16 η ομάδα μας ηττήθηκε από τον ΑΟ Λεοντείου με σκορ 3-1, στο ομαδικό πρωτάθλημα《Λάζαρος Δρεπανιώτης》η ομάδα μας νίκησε την ομάδα ΜΦΚ 《Φοίβος》Πειραιά με σκορ 1-5 και στο ομαδικό πρωτάθλημα《Σπύρος Μπίκος》η ομάδα μας ηττήθηκε από την ισχυρή ομάδα του ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου με σκορ 4,5-1,5.

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας για τους επόμενους γύρους!

 
 
 
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 7ος και τελευταίος γύρος του Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων, η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη 3-3 με την ομάδα του ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου στην έδρα μας, Στη κατηγορία Κ-12 οι μικροί αθλητές μας νίκησαν την αξιόμαχη ομάδα ΕΣΠ Μαχητές με σκορ 1,5-2,5. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος στην κατηγορία Κ-8 η ομάδα μας ηττήθηκε από την ομάδα της ΣΕ Ηρακλείου Αττικής Β με σκορ 1-2.
•Στην κατηγορία Κ16 η ομάδα μας σε αυτό τον γύρο είχε bye
•Στο ομαδικό πρωτάθλημα《Λάζαρος Δρεπανιώτης》 η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη με τον ΣΟ Πετραλώνων Α με σκορ 3-3 στην έδρα μας.
•Στο ομαδικό πρωτάθλημα 《Σπύρος Μπίκος》η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου με σκορ 2,5-3,5.
Συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές μας που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα κατηγορίας κάτω των 8 και στο Παίδων-Κορασίδων!
Καλή επιτυχία στις ομάδες μας για τους επόμενους γύρους!
 
 
 

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 5ος και τελευταίος γύρος και αυλαία για τα ομαδικά πρωταθλήματα Παίδων-Παμπαίδων.

Οι μικροί μας αθλητές στην κατηγορία Κ-12 νίκησαν την ομάδα του Απόλλωνα Βριλησσίων με σκορ 3-1, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση συγκεντρώνοντας 7 βαθμούς , κατακτώντας την 8η θέση με ισοβαθμία με τον 5ο μεταξύ 34 ομάδων. Στην κατηγορία Κ-16 η ομάδα μας μετά από ικανοποιητική εμφάνιση  νίκησε  την ομάδα Α.Π.Ο  Αίγλη Παπάγου με σκορ 3-1, συγκεντρώνοντας 4 βαθμούς κατακτώντας την 2οη θεση μεταξύ 26 0μάδων . Συγχρόνως στο ομαδικό πρωτάθλημα《Λάζαρος Δρεπανιώτης》η ομάδα μας έφερε σημαντική νίκη επί του  Σ.Α.Σ Κορωπίου με σκορ 2-4, κάνοντας σημαντικό βήμα για μια θέση στην πεντάδα. Στο ομαδικό πρωτάθλημα Σπύρος Μπίκος η ομάδα μας κέρδισε άνευ αγώνος την ομάδα Α.Π.Ο Αίγλη Παπάγου.

Σε αυτά τα πρωταθλήματα απομένουν 2 αγωνιστικές.

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας για τους επόμενους γύρους!

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 6ος γύρος του Ομαδικού Πρωταθλήματος <<Λάζαρος Δρεπανιώτης>> όπου η ομάδα μας νίκησε άνευ αγώνος την Ένωση Αρμενίων Αθλητών λόγω αδυναμίας συγκρότησης της ομάδας. Στο πρωτάθλημα <<Σπύρος Μπίκος>> η ομάδα μας ηττήθηκε από τον ΣΟ Ηλιούπολης από μια εξίσου ισοδύναμη μάχη με σκορ 2,5-3,5.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε το Ομαδικό Κύπελλο 《Λάζαρος Δρεπανιώτης》 όπου η ομάδα μας ηττήθηκε από την ομάδα ΑΚ Ζωγράφου με σκορ 2-4 και κατέλαβε την 10η θέση. Καθώς επίσης και στο Ομαδικό Κύπελλο 《Σπύρος Μπίκος》 η ομάδα μας νίκησε άνευ αγώνος την ομάδα ΓΑΣ Χολαργού καταλαμβάνοντας και εκεί την 10η θέση.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και στις δύο διοργανώσεις. Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά! Υγεία και ευτυχία σε σας και τις οικογένειές σας!
 
Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το καθιερωμένο 3ο κατά σειρά εορταστικό Τουρνουά Blitz στον σύλλογο μας με 38 συμμετέχοντες. Όπως και κάθε χρόνο οι μικροί και μεγάλοι αθλητές μας παρευρίσκονται με ιδιαίτερη χαρά στον χώρο μας για να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα!Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. ·Σε γενική κατάταξη: 1η θέση - Κράλλης Χρήστος FM 2η θέση - Οικονομόπουλος Φίλιππος 3η θέση - Μιχελάκος Παναγιώτης FM ·Στην κατηγορία κάτω των 16: 1η θέση - Παπαϊωάννου Δημήτρης ·Στην κατηγορία κάτω των 12: 1η θέση - Πολυχρονόπουλος Φίλιππος

 

Στο Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2022, ο σύλλογος μας θα συμμετέχει με μία ομάδα στην κατηγορία παίδων(κάτω των 14), και μία στην γενική κατηγορία.

Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Β' Εθνικής Αττικής 2022, που έλειξε την Κυριακή 17 Απριλίου του 2022, κατακτήσαμε την 4η θέση από 10 ομάδες με 5 νίκες και 4 ήττες στους 9 γύρους. Με αυτό το αποτ΄έλεσμα ο σύλλογος μας παραμένει για άλλη μια χρονιά στη Β εθνική κατηγορία.
Πιο αναλυτικά:
1ος γύρος: ΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-4
2ος γύρος: ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΣΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 5.5-4.5
3ος γύρος: ΑΟ ΔΕΞ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4-6
4ος γύρος: ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΣΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 4-6
5ος γύρος: ΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6.5-3.5
6ος γύρος: ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΣΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑΣ 5.5-4.5
7ος γύρος: ΣΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4-6
8ος γύρος: ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 5.5-4.5
9ος γύρος: ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΣΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 6.5-3.5

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 θα ανοίξει αυλαία για το  διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής, στο οποίο για άλλη μια χρονιά θα συμμετέχει και η ομάδα μας, με πολλές αξιώσεις για μια θέση στην τριάδα!  Για να δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 ολοκληρώθηκε το Ομαδικό Κύπελλο Ατττικής "Σπύρος Μπίκος" στο οποίο συμμετείχαμε με μία ομάδα,η οποία με 6 βαθμούς κατέκτησε την 14η θέση σε σύνολο 41 ομάδων,3 νίκες και 2 ήττες στους 5 γύρους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα :
1ος γύρος: ΣΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2.5-3
2ος γύρος: ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΜΦΚΣ ΦΟΙΒΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 4.5-1.5
3ος γύρος: ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1.5-4.5
4ος γύρος: ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΜΕΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ 1.5-4.5
5ος γύρος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4-1.5

Την Κυριακή 17η Οκτωβρίου 2020,στα πλαίσια του προγράμματος των εξ αναβολής ματς και της τελευταίας αγωνιστικής (9ος)γύρος του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Κατηγορίας, η ομάδα μας ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Σ.Ο.Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ με σκόρ  8,5-1,5,σε έναν  αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα καθόσον η ομάδα μας είχε διασφαλίσει τη παραμονή της από τον προηγούμενο γύρο στη Β΄ Εθνική, βάζοντας τέρμα στην αγωνία που προκάλεσαν στραβοπατήματα και ατυχείς εμφανίσεις  στους προηγούμενους γύρους.

Την Κυριακή  31 Μαρτίου ξεκίνησαν  τα ομαδικά πρωταθλήματα της ΕΣΣΝΑ.
Ο σύλλογος μας συμμετέχει σε αυτά ως ακολούθως:
Στο  ομαδικό  κύπελλο παίδων κ-14 με δύο ομάδες
Στο ομαδική κύπελλο παμπαίδων κ-10 με δύο ομάδες,
Στο ομαδικό πρωτάθλημα  παίδων κ-8 με μια ομάδα
Στο  ομαδικό πρωτάθλημα γυναικών και  στο ομαδικό κύπελλο Αττικής. Το link των αποτελεσμάτων ΕΔΩ

Στα μέχρι τώρα αποτελέσματα,
για τον 1ο γύρο στην κατηγορία κάτω των 14 ετών:
ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΣΟΠ Α΄2,5-1,5
ΑΟ 3 ΑΣΤΕΡΕΣ-ΣΟΠ Β΄3-1
Κατηγορία κάτω των 10 ετών:
ΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΣΟΠ Α΄2-2
ΣΟΠ Β΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ
Κατηγορία κάτων των 8 ετών
ΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΥΡΓΟΣ-ΣΟΠ 1-1,5

Για τον 2ο Γύρο:
ΣΟΠ Α (Κ-14)-ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ:3-1
ΣΟΠ Β΄-ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ 4-0 α.α
ΣΟΠ Α΄(Κ-10) ΣΟΠ- ΕΠΑΣ ΠΕΥΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 2-2
ΑΠ ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ -ΣΟΠ Β΄:0,5-3
ΣΟΠ (Κ-8)- ΣΟΠ-ΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ :2-1

Για τον 3ο γύρο
ΣΟ ΑΙΓΑΛΕΩ Β΄-ΣΟΠ Α (Κ-14) :1,5-2,5
ΣΟΠ Β΄-ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: 0,5-3,5
ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΣΟΠ Α΄(Κ-10): 4-0
ΣΟΠ Β΄-ΑΟ 3 ΑΣΤΕΡΕΣ: 1-3
ΣΟΝΦ-ΣΟΠ (Κ-8): 1-2

ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΏΝ :
Για τον 1ο γύρο ΣΟΠ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: 1,5-2,5
2ος γύρος ΕΠΑΣ ΠΕΥΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ- ΣΟΠ: 0-3
3ος γύρος ΣΟΠ- ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: 1-2

Για το ομαδικό κύπελλο Αττικής, η ομάδα μας στην φάση των 32 απέκλεισε τον ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ με σκορ 4-0 περνώντας στην φάση των 16 αποκλείστηκε όμως και αποχώρησε από την ισχυρή ομάδα του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ με σκόρ 2,5-1,5.

Οι αγώνες θα σταματήσουν προσωρινά εν όψει εορτών του Αγ.Πάσχα των μαθητικών και νεανικών πρωταθλημάτων, και θα συνεχιστούν με την διεξαγωγή του 4ου γύρου στις 12 Μαΐου 2019.

Έφτασε στο τέλος της και η φετινή αγωνιστική σεζόν με την ολοκλήρωση των διασυλλογικών νεανικών κυπέλλων και του πρωταθλήματος γυναικών Αττικής.
Στις 12 Μαΐου ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας με την ομάδα των JUNIOR Κ-8  να κάνει την διαφορά.
Τα παιδιά μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια,η αγωνιστική τους συμπεριφορά ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Έδωσαν το αγωνιστικό τους στίγμα  ισοβαθμώντας στην 2η θέση της κατάταξης με 8 βαθμούς 
κατακτώντας τελικά την 3η θέση λόγω των σκακιστικών κριτηρίων.

Συνολικά στο Πρωτάθλημα  παμπαίδων συμμετείχαν  (25) ομάδες.

Τα παιδιά που αγωνίστηκαν (3μελης ομάδα):
1. Λατίφης Παναγιώτης: 4/5 ο Αρχηγός!
2.Κοκκαλης Γιώργος:  5/5 αήττητος, πρωτοεμφανιζόμενος και πολλά υποσχόμενος να  αγωνίζεται  με πυρετό στον 5ο και πιο καθοριστικό γύρο!
3.Ευσταθίου Δημήτρης: 0/1       
4.Λατιφη Διονυσία: 1/2, το νηπιάκι της ομάδας με καθοριστική νίκη στο τελευταίο γύρο.
5.Παράσχης Γρηγόριος Παναγιώτης 0/1               

Δυστυχώς τρεις από τους  τέσσερεις (4) αθλητές μας τη νέα χρονιά αλλάζουν κατηγορία, ανεβαίνουν στην Κ-10. Ελπίζουμε να έχουν αντίστοιχες επιτυχίες στη νέα κατηγορία που θα συμμετάσχουν. Επίσης ευχόμαστε στους συνεχιστές τους στην Κ-8 να έχουν το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα. Έτσι θα έρθουν παρόμοια αποτελέσματα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ!

Στo κύπελλο παμπαίδων κατεβάσαμε δύο ομάδες, με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Βασιλείου Συμεών, Ζενέτου Εβίνα, Κυριακίδη Εμμανουέλα,Τάτσης Θωμάς.
Η ομάδα μας με 4β τερμάτισε στην 25 θέση επί 34 συμμετοχών .
Με την  δεύτερη ομάδα αγωνίστηκαν οι πρωτοεμφανιζόμενοι : Μαρούλης Μιχάλης, Αλεξοπούλου Έλενα Παράσχη φωτεινή , Νικολίτσας Γεώργιος , Μαρίνου Έλενα.
Αγωνίστηκαν αξιοπρεπώς και με αρκετές απουσίες σημείωσαν μια νίκη.     

Στο Κύπελλο Παίδων έως 14 ετών, αγωνιστήκαμε με  δύο ομάδες.
Με την  πρώτη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Οικονομίδης  Σπυρίδων. Δαφερέρας Αντώνιος, Λυράκης  Γεώργιος, Λυράκης  Μανώλης και μόλις στον τελευταίο γύρο οι Παπαροδόπουλος Παναγιώτης , Παπαροδόπουλος Γιώργος με την απουσία τους να είναι αρκετά αισθητή.
Πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση,με 6β κατέλαβαν  την  21η θέση επί 72 συμμετοχών.

Με την δεύτερη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Σγάρδας Αντώνιος, Μάλαμας Χρυσόστομος, Λώλου Εμμανουέλα, Ξαφέλης Δημήτρης, Χότζα Μιχελάκης ,και Φωτεινάκης Νεκτάριος.
Πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση,με 6 βαθμούς κατέλαβαν την  20η  θέση επί 72 συμμετοχών.

Το Πρωτάθλημα Γυναικών έκλεισε με εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Φ.Ο Ελληνικού. Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι εξής σκακίστριες (3μελής ομάδα): Τσούμπα Αδαμαντία, Πεσσιρίδη Χριστιάνα, Παρασκευοπούλου Ζωή και Γιαννοπούλου  Σταυρούλα..

Στο σύνολο 30 παιδιά από 8 μέχρι 20 ετών έπαιξαν αγωνιστικό σκάκι, ασχολήθηκαν με το σκάκι ως αθλητικό αγώνισμα, όπως άλλωστε θα έπρεπε να είναι και η αποστολή κάθε σωματείου που σέβεται το σκοπό του.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριές μας, που έλαβαν μέρος σε αυτά τα παιχνίδια αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και εκπροσωπώντας τα “χρώματα” του Συλλόγου στην Αττική.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του δευτέρου εξαμήνου 2019 .
O Σ.Ο.Π συμμετείχε με μία ομάδα στο ομαδικό πρωτάθλημα  παίδων κορασίδων με μία ομάδα η οποία  σε πέντε αγωνιστικές έφερε δύο ισοπαλίες και τρεις  ήττες.


Συμμετέχουμε επίσης  στο Διασυλλογικού Κυπέλλου "ΣΠ. ΜΠΙΚΟΣ" 2019 επίσης  με μια ομάδα και  στα ομαδικά πρωταθλήματα παίδων Κ-16 και Κ-12 με μια και δύο ομάδες αντίστοιχα.

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου  στα πλαίσια του 1ου γύρου οι ομάδες μας ξεκίνησαν δυναμικά  με την ομάδα στο Σ.Μπίκος να επικρατεί  εντός έδρας της ισχυρής ομάδας του ΣΟ. Αμπελοκήπων με σκορ  5-2,5

Νίκη και στα Κ-16 εκτός έδρας επί της  Μεταμόρφωση Δεξαμενής  με σκορ 0-4

Ενώ στα  Κ-12 η πρώτη ομάδα μας νίκησε  εκτός έδρας την ομάδα του ΑΠΟ ΚΟΤΙΝΟΣ με σκορ 0-4 ενώ η δεύτερη  ομάδα έφερε  ισοπαλία εκτός έδρας  με την ομάδα του ΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ με σκορ 2-2.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου συνεχίζονται οι αγωνιστικές  υποχρεώσεις με την διεξαγωγή του  2ο γύρου.

Στις 15 Δεκεμβρίου  ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σ.Ο Περιστερίου για το 2019

Στο ομαδικό κύπελλο αττικής «Σπύρος Μπίκος» συμμετείχαμε  στον Α' Όμιλο με μια ομάδα,πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβε την τέταρτη θέση με 10β επι 40 συμμετοχών!.

Στο ομαδικό πρωτάθλημα παίδων κάτω των 16 συμμετείχαμε με μια ομάδα, πραγματοποιώντας πολύ καλή  εμφάνιση καταλαβε την 14η θέση με 7β επί 32 συμμετοχών.

Στο ομαδικό πρωτάθλημα παίδων κ-12  συμμετείχαμε με δύο ομάδες  πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Η πρώτη ομάδα μας με 8β να κατέλαβε την 15η θέση ενω η  δεύτερη με 7β την 22η  θέση επι 36 συμμετοχών .

Αναλυτικά αγωνιστικές και αποτελέσματα : http://chess-results.com/tnr484323.aspx?lan=1  

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος.

Ισοπαλία 5-5 για την ομάδα μας στον 9ο και τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος με τον ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ εκτός έδρας την Κυριακή 9 Απριλη 2023.
Σε έναν (αδιάφορο) βαθμολογικά αγώνα καθόσον ο Σ.Ο.Π είχε διασφαλίσει τη παραμονή του από τον προηγούμενο γύρο στη Β΄ Εθνική,βάζοντας τέρμα στην αγωνία που προκάλεσαν στραβοπατήματα και ατυχείς εμφανίσεις στους προηγούμενους γύρους.
Αναλυτικά αγωνιστικες και αποτελέσματα : 
https://chess-results.com/tnr719499.aspx?lan=1&art=0

Στο ομαδικό κύπελλο Αττικής Φιλίας και οι  δύο ομάδες μας  πραγματοποίησαν αξιοπρεπή εμφάνιση τερματίζοντας στην 24η και 26η θέση αντίστοιχα μεταξύ 55 αντιπάλων.Πολλά συγχαρητήρια σε όσες/όσους  συμμετείχαν.
Αναλυτικά αγωνιστικές και αποτελέσματα :
https://chess-results.com/tnr719503.aspx?lan=1&art=0&rd=7

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: