ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σκακιστικού Ομίλου Περιστερίου, καλεί τα μέλη του όπως  παρευρεθούν στη προγραμματισμένη σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης  με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

  • Απολογισμός απερχομένου Δ.Σ ,
  • Έγκριση  πεπραγμένων Δ.Σ -οικονομικός απολογισμός,
  • Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και εξελεγκτικής επιτροπής.

2.- Η Γ.Σ θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11.30π.μστο εντευκτήριο του Συλλόγου, Κρέσνας 80-82 (Γήπεδο Ατρομήτου)

3.- Σε περίπτωση που δεν θα υπάρχει η νόμιμη απαρτία στην παραπάνω ημερομηνία,η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς άλλη πρόσκληση  την ίδια ημέρα στις 6.30μ.μ  στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα και ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

4.- Είναι απαραίτητο το ΔΣ να πλαισιωθεί από νέα μέλη. Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο νέο ΔΣ, και την εξελικτική επιτροπή, παρακαλούμε να υποβάλλεται την  υποψηφιότητα σας μέχρι και 18.00.τις 24-10-2021 στο email maklap04@gmail.com ή επικοινωνήστε στο τηλ.6947-156137.

 5.- Επίσης παρακαλούμε για την τακτοποίηση των συνδρομών. Η συνδρομή είναι σχεδόν συμβολική (25€ το χρόνο),αλλά συνιστά ουσιαστική βοήθεια στην προσπάθεια του Σ.Ο.Π.
    

6.-Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται άκρως απαραίτητη σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για το Σωματείο.

                                                                                        Με τιμή
                                                                             Το Διοικητικό Συμβούλιο

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: