ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ 2018-2019 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΜΑΣ!

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ 2018-2019
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΜΑΣ!

Την Κυριακή 05 Μαΐου με την ολοκλήρωση ου νεανικού πρωταθλήματος Αττικής πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές των ομάδων που διακρίθηκαν στις διασυλλογικές διοργανώσεις την περίοδο 2018-2019, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Ο Σύλλογος μας  ακολουθώντας για 4η συνεχόμενη χρονιά την ανοδική του πορεία στα ομαδικά εθνικά πρωταθλήματα, βραβεύτηκε και εφέτος για την κατάκτηση της 3η θέσης στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ καθώς επίσης και για την κατάκτηση  της  2ης θέσης στο ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ "ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ" 2019 .

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου όχι μόνο για τις νίκες και τους πόντους που προσέφεραν ώστε να κατακτήσουμε αυτές τις διακρίσεις αλλά και για το κλίμα που αναδιαμορφώσαμε με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι μια δεμένη παρέα που χαίρονταν αυτό που έκανε.


Εκτός  των ανωτέρω βραβεύσεων οι αθλητές μας  είχαν και άλλες διακρίσεις:


Αναλυτικά, στους Αγώνες των Πανελληνίων μαθητικών πρωταθλημάτων (20-22 Απριλίου 2019).  οι σκακίστριες/στες μας πέτυχαν τις εξής διακρίσεις:

ΝΗΠΙΑ
H ΛΑΤΙΦΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ, η μικρότερη σε ηλικία Σκακίστριά μας που έλαβε μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες του μαθητικού Πρωταθλήματος .μαθήτρια του 16ου Νηπιαγωγείου  Χαϊδαρίου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο καθώς αναδείχθηκε τρίτο κορίτσι στις μαθήτριες των Νηπιαγωγείων πανελλαδικά, ενώ στη γενική κατάταξη κατέκτησε την 5η θέση εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο της και τον Όμιλό μας.

Β’ Δημοτικού
Ο ΛΑΤΙΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ μαθητής του 10 ου Δημοτικού σχολείου Χαϊδαρίου πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση (5/9) πέτυχε να κατακτήσει την 46η  θέση μεταξύ 142, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μαθητής του 26ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου  πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (4/9) κατέκτησε την 77η θέση μεταξύ 142, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΜΕΩΝ μαθητής του 33ου Δημοτικού σχολείου Περιστερίου πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση (5/9) πέτυχε να κατακτήσει την 59η  θέση μεταξύ 150 συμμετοχών, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Ο ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ ,μαθητής  του  28ου Δημοτικού σχολείου Περιστερίου πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση (4/9) πέτυχε να κατακτήσει την 83η  θέση μεταξύ 143 συμμετοχών, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.

Στους αγώνες των Νεανικών Πρωταθλημάτων Αττικής (30/4-05/5 2019)   οι σκακίστριες/στες μας  πέτυχαν τις εξής διακρίσεις:

Α.Στην κατηγορία κάτω 8 ετών

Ο ΛΑΤΙΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,  πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση  (4/7) κατακτώντας την πολύ τιμητική 16η θέση μεταξύ 38 συμμετοχών.

Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (4/7) κατακτώντας την 19Η θέση.

Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, σημείωσε πολύ καλή επίδοση (3/7) κατακτώντας την 25 θέση

Στις γυναίκες η ΛΑΤΙΦΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση ( 2/7) μεταξύ 11 συμμετοχών, εκπροσωπώντας αξιοπρεπώς τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία της.

Β. Στην κατηγορία κάτω των 10 ετών

Ο ΝΙΚΟΛΙΤΑΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (3/7) κατακτώντας την 56η θέση μεταξύ 77 συμμετοχών, εκπροσωπώντας αξιοπρεπώς τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία του.

Γ, Στην κατηγορία κάτω των 12 ΕΤΏΝ

Ο ΠΑΠΑΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση (5/7) πέτυχε να κατακτήσει την πολύ τιμητική 7Η  θέση μεταξύ 62 συμμετοχών εκπροσωπώντας επάξια  τον Όμιλό μας.

Ο ΛΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση  (4/7) κατακτώντας την 21η θεση,  εκπροσωπώντας επάξια το  τον Όμιλό μας.

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση  (4/7) κατακτώντας την 22η θέση εκπροσωπώντας επάξια  τον Όμιλό μας

Ο ΠΑΠΑΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, σημείωσε πολύ καλή επίδοση (3,5/7) κατακτώντας την 34η θέση εκπροσωπώντας επάξια  τον Όμιλό μας

Ο ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, σημείωσε πολύ καλή επίδοση (3,5/7) κατακτώντας την 36η θέση εκπροσωπώντας επάξια τον Όμιλό μας

Ο ΜΑΛΑΜΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, σημείωσε πολύ καλή επίδοση (3,5/7) κατακτώντας την 47η θέση εκπροσωπώντας επάξια  τον Όμιλό μας

Στις  γυναίκες η ΚΟΚΚΑΛΗ ΙΛΙΑΝΝΑ, με νέα επανεμφάνιση, σημείωσε πολύ καλή επίδοση (3,5/7) κατακτώντας την 22η θέση μεταξύ 25 συμμετοχών παρ’ όλη την απειρία της.

Δ. Στην κατηγορία κάτω των 14 ετών

Ο ΣΓΑΡΔΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΣΩΤΗΡΙΟΣ σημείωσε πολύ καλή επίδοση (3/7) κατακτώντας την 31 η θέση μεταξύ 44 συμμετοχών.

Στις γυναίκες :
Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ, σημείωσε πολύ καλή επίδοση (3,5/7) κατακτώντας την 13 η θέση μεταξύ 20 συμμετοχών.

Ε. Κάτω των 16

Η ΠΕΣΙΡΙΔΗ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ,  σημείωσε πολύ καλή εμφάνιση (2/7) κατακτώντας την 8η  θέση μεταξύ 10 συμμετοχών. Σημείωση: η Χριστιάνα  έχει αποκτηθεί  με υποσχετική ενός έτους από τον σύλλογο του Ασπροπύργου.

Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον αγώνα τους, για την προσπάθεια που έκαναν, για τις μάχες που έδωσαν και τα αποτελέσματα τους.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: