17ο ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID

17ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ Open RAPID, Σ.Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Διοργανωτής: Σ.Ο Περιστερίου

Διεύθυνση αγώνων: Ιάκωβος Λαπατάς - Διαιτησία: Άρης Ροδόπουλος

Χώρος αγώνων: Κρέσνας 80 - 82 ( Πεζόδρομος-Γήπεδο Ατρoμήτου Αθηνών), Περιστέρι, 10΄με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό «Άγιος Αντώνιος»

Σύστημα αγώνων: Ελβετικό 5 γύρων με διεθνή αξιολόγηση ELO Rapid σε 1 όμιλο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Επιβεβαίωση συμμετοχών: 10:30 - Κλήρωση 1ου γύρου: 11:00

Απονομές - Τελετή λήξης (με τη λήξη του 5ου γύρου): 13:30

Χρόνος σκέψης: 10 λεπτά + 3 δευτερόλεπτα για τον κάθε αθλητή

Δικαίωμα συμμετοχής: όλοι οι νέοι κάτω των 18 ετών (ημερομηνία γέννησης μετά την 1/1/2004) ανεξαρτήτως ELO ή ένταξής τους σε σύλλογο

Ανώτατο όριο συμμετοχών: 29 άτομα,θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Παράβολο συμμετοχής: 5€

ΕΠΑΘΛΑ

1ος νικητής: κύπελλο και χρυσό μετάλλιο

2ος νικητής: ασημένιο μετάλλιο

3ος νικητής: χάλκινο μετάλλιο

1ο κορίτσι: χρυσό μετάλλιο

1ος νικητής κάτω των 14 ετών: χρυσό μετάλλιο

 1ος νικητής κάτω των10 ετών: χρυσό μετάλλιο

Ο πολυνίκης αθλητής λαμβάνει το μετάλλιο της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Κριτήρια ισοβαθμίας: Η τελική κατάταξη θα καθοριστεί με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: 1. Το αποτέλεσμα του τουρνουά των ισοβάθμων (εάν έχουν παίξει όλοι μεταξύ του), 2. Buchholz cut -1 (άθροισμα βαθμών αντιπάλων εξαιρουμένου του χαμηλότερου), 3. Buchholz (άθροισμα βαθμών αντιπάλων), 4. Sonneborn-Berger

Αποτελέσματα - Συμμετοχές - Τελική βαθμολογία: http://www.chess-results.com

Δηλώσεις συμμετοχής: στον κ. Ιάκωβο Λαπατά (6947156137) ή στο e-mail maklap04@gmail.com αναφέροντας ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, FIDE ID (αν υπάρχει) και τηλέφωνο επικοινωνίας

Αναβολές - Εξαιρέσεις: Αναβολές δεν επιτρέπονται. Οι παίκτες μπορούν να ζητήσουν εξαίρεση σε οποιονδήποτε γύρο, λαμβάνοντας όμως 0 βαθμούς στον εν λόγω γύρο.

Ενστάσεις: Ενάντια σε απόφαση του επικεφαλής διαιτητή, ασκείται έγγραφη ένσταση, βάση των κανονισμών της ΕΣΟ και της FIDE, η οποία παραδίδεται με καταβολή παράβολου 50€, αμέσως μετά τη λήξη του γύρου. Σε περίπτωση αποδοχής του αιτήματος, έστω και μερικώς, το παράβολο επιστρέφεται.

Κανονισμοί: Ισχύουν οι επίσημοι κανονισμοί σκακιού της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ) και της Διεθνούς Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE). Για ζητήματα που δεν προβλέπονται από την παρούσα προκήρυξη, ο διευθυντής αγώνων είναι αρμόδιος για την εφαρμογή των κανονισμών. Διατηρεί, επίσης, το δικαίωμα μεταβολής του προγράμματος σε περίπτωση ανάγκης.

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΓΓΑ.ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ  ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ

Υγειονομικό πρωτόκολλο: Όλοι οι συμμετέχοντες υποβάλλονται υποχρεωτικά σε έλεγχο αντιγόνου Covid-19 πριν από κάθε αγώνα. Ο έλεγχος μπορεί να είναι μοριακός (RT-PCR) εντός 72 ωρών πριν τον αγώνα, ή με άμεσο τεστ αντιγόνου (Rapid Antigen Test-RAT) εντός 48 ωρών πριν τον αγώνα.
Για αθλητές έως και 17 ετών, είναι δυνατή και η χρήση του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) την ημέρα του αγώνα, με την προϋπόθεση ότι διενεργείται παρουσία του υπεύθυνου Covid της ομάδας ή της διοργάνωσης.
Ο αθλητής δεν συμμετέχει στους αγώνες μέχρι τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος.
Από τους προληπτικούς ελέγχους με τεστ αντιγόνου COVID-19, εξαιρούνται όσοι προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται       30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει για 180 ημέρες μετά από αυτόν.
Οι παίκτες οφείλουν να έχουν τη δική τους μάσκα προσώπου, την οποία θα φορούν για όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Σας περιμένουμε!

Αγαπητοί φίλες και φίλοι σας ενημερώνουμε οτι το τουρνουά μας θα διξαχθεί κανονικά .Αρχικές συμμετοχές ΕΔΩ

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: