ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (4-6-2022)

Τη Κυριακή 29 Μαΐου διεξήχθη με επιτυχία το 12ο ετήσιο ΤΡΑΝΤΆΛΕΙΟ, αγώνας επίδειξης σκάκι (Σιμουλτανέ) που συνδιοργανώνουν  ο Σκακιστικός όμιλος Περιστερίου και ο  Πολιτιστικός σύλλογος για το Μπουρνάζι στη μνήμη του Παναγιώτη Τραντάλη,
Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στη  πλατεία Μπουρναζίου  (Δασκαλογιάννη), με την αμέριστη συμπαράστασητης Δημοτικής Αρχής.

Μία σεμνή εκδήλωση χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες σε μία ήσυχη πλατεία που έδωσε την ευκαιρία σε όλους να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.             .

Τον αγώνα επίδειξης πραγματοποίησε ο Γκραν Μετρ Βασίλης Κοτρωνιάς , ο οποίος αντιμετώπισε ταυτόχρονα 20  σκακιστές και σκακίστριες, διαφορετικών ηλικιών και διαφορετικής δυναμικότητας.   

Η εμφάνιση όλων ήταν πολύ καλή,χωρίς όμως να δυσκολέψουν ιδιαίτερα τον Κοτρωνιά,ο οποίος τελείωσε την επίδειξη μετά από αγώνα δυόμιση ωρών με αποτέλεσμα 20-0 υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή.
Στο τέλος του αγώνα,μετάλια και σκακιστικό υλικό  δόθηκαν στους: Παντούλα Γιώργο, Πουρνάρα Παναγιώτη, Κόκκαλη Γιωργο, Ροδιαννή Γρηγορίου,Μαρούλη Μιχάλη και Παππά Αθανάσιο, οι οποίοι έπαιξαν τις καλύτερες παρτίδες και δυσκόλεψαν περισσότερο τον GM.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι γονείς και αρκετοί φίλοι των διαγωνιζομένων παικτών.
Παραβρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής του Δήμου Περιστερίου κα Μαρία Τσιώτα-Μάρκου, ο πρόεδρος της  επιχείρησης πολιτιστικής ανάπτυξης  του Δήμου Περιστερίου κ.  Καλλιάφας Αναστάσιος και ο Δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής της εφημερίδας “Πρώτη του Περιστερίου” κ.Γιάννης Καλαντώνης

Οφείλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς ,που με την ευγενική τους προσφορά, είτε χρηματικά είτε σε είδος, βοήθησαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδήλωσης :τον  κ.Αντώνη και Λευτέρη Νερουλιά (Σκακιστικό Κέντρο Ελλάδος) στο Ίλιον και το INTRO ATHENS CAFÉ BAR στο Περιστέρι, καθώς επίσης στα μέλη και τους φίλους μας,που έμπρακτα στηρίζουν το έργο και τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας και ελπίζουμε να συνεχίσουν να μας παρέχουν την αμέριστη υλική και ηθική συμπαράστασή τους.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: